Her bor vi (Here we live)

Her er lidt om vores "Lille landsted". Det er beliggende naturskønt ca. 100 meter fra Stilde plantage, ved Holsted (Mellem Kolding og Esbjerg).

Adressen er : Guldagervej 21, 6670 Holsted, Ole`s mobil 23 23 04 09, Marie`s mobil 51 23 65 01.

Vejbeskrivelse :

Kør med hovedvejen mellem Kolding / Esbjerg (fra motovej køres fra ved "afkørsel 69 Brørup" øst for Holsted, eller "frakørsel 70" lige vest for Holsted). Lige ved den gamle kommunegrænse mellem Brørup og Holsted kommune (der ligger en grusgrav syd for vejen) drejes mod nord efter "Hulkær 1 km.". Vejen deler sig efter 30 meter, hold da til højre, ud af Drivvej. Cirka 2-3 km. ude krydses drivervej af Guldagervej. Drej da til højre med Guldagervej (ikke til venstre, det er ind mod byen), og nummer 21 kommer da ca. 500 meter henne af grusvejen, ned til venstre 100 meter før skovkanten. 

 

Her er ejendommen set lidt "fra oven". Nederst i billedet er hus, have og gårdsplads. Op gennem billedet er et 25 meter bredt bælte som vi startede med at tilplante i 1999 da vi købte ejendommen. Øverst i billedet ses et tilplantet område på omkring 1 hektar. Midt i dette stykke ligger en sø. 

 

 

Her er huset om vinteren :

 

Her er udsigten fra baghaven:

 

 

Her er et par billeder fra vort projekt i 2006, med at omdanne stalden til jagtstue / gildesal. Lofthøjden var for lav, så gulvet blev brækket op. Det endte med at 46 tons beton blev fjernet :

 

 

Vægge og lofter blev pudset op, før maling :

 

 

Nyt betongulv blev lagt, og brændeovnen blev tilsluttet :

 

 

Det sidste malearbejde blev afsluttet :

 

Det færdige resultat (dog før møblering)  :

 

Så er der dækket op til fest :